fbpx
kuva_4

Atesta sanottua

Olen ehdolla eduskuntaan, koska uskon omaavani sellaisen yhdistelmän asennetta, asiantuntemusta ja poliittista tilannetajua, jota nyt tarvitaan kestävämmän tulevaisuuden tekemiseen. Tätä uskoa vahvistaa se, mitä nämä kovat tekijät asiasta sanovat:

antero

“Muutos vaatii oivalluksia ja innostusta. Atte synnyttää ajatuksillaan oivalluksia ja toiminnallaan innostusta. Näiden ja monen muun syyn vuoksi Atte kuuluu eduskuntaan.”

– Antero Vartia, kansanedustaja

jasu

“Atessa yhdistyvät osaaminen ja motivaatio. Valtuutettuna hän on verkostoitunut yli puoluerajojen ja löytänyt vaikuttamisen keinot hämmästyttävän nopeasti. Aikaansaavasta Atesta tulee erinomainen kansanedustaja.”

– Jasmin Hamid, kaupunginvaltuutettu

osmon-muotokuva-400x400

“Atte Harjanne kuuluu vihreiden tutkijasiipeen. Hänellä on taito yhdistää tutkijan ja poliitikon ajattelu ja hän osaa sanoa sanottavansa tehokkaasti ja ymmärrettävästi. Hän on valtuustossa tehokas toimissaan.

Atte on sikäli erilainen vihreä, että hän kannattaa julkisesti ydinvoimaa, erityisesti modulaarisia pienydinvoimaloita ratkaisuna Helsingin lämmittämiseen. Jos olet sitä mieltä, että vihreiden pitäisi tarkistaa ydinvoimakantaansa, lähetä viesti vihreiden johdolle ja äänestä Attea.”

– Osmo Soininvaara, kaupunginvaltuutettu (kuva: Sini Suomi photography)

tuula2

“Aalto-yliopiston rehtorina tapasin sadoittain lahjakkaita ja innostuneita opiskelijoita. Heidän joukossaan oli muutama, joista heti näki että heillä on draivia muuttaa maailmaa paremmaksi. Atte oli yksi näistä: laajasti asioihin perehtyvä, innostunut ja aikaansaava, ystävällinen ja kunnianhimoinen, tekijä joka saa hyviä asioita tapahtumaan.

Politiikka tarvitsee monen eri alan asiantuntijoita ja vastuunkantajia. Atte nojaa faktoihin, niihin jotka perustuvat tieteelliseen tutkimukseen.”

– Tuula Teeri, President of the Royal Swedish Academy of Engineering Sciences

Elina_Moisio_VH-4Web_cropped

Eduskunta tarvitsee Aten kaltaisia ihmisiä, joilla on aito syvä ymmärrys ilmastonmuutoksen mekanismeista ja torjumisen keinoista. Olen seurannut Attea valtuutettuna ja hän tuo keskusteluun tieteellisten perustelujen lisäksi konkreettisia keinoja. Aito liberaali ja tieteen tinkimätön puolustaja: sellainen kansanedustaja Atesta tulee.

– Elina Moisio, kaupunginvaltuutettu

Pilli-Sihvola Karoliina 1205 px_edited

“Ilmastonmuutoksen hillintä vaatii syvällistä kiinnostusta ja ymmärrystä ongelman monimutkaisuudesta ja realistisista ratkaisukeinoista. Aten työkaverina ja ilmastonmuutostutkijana tiedän, että Atelta löytyy molempia. Sen lisäksi Atte saa asioita aikaiseksi hämmästyttävällä tehokkuudella.

Maailma tarvitsee tutkittuun tietoon, ei mielikuviin perustuvaa päätöksentekoa. Atte tutkijan ja poliitikon yhdistelmänä on juuri se mitä politiikka tällä hetkellä kaipaa.”

– Karoliina Pilli-Sihvola, tutkija

rauli_aki

“Atella on nuoreksi poliitikoksi faktat erinomaisesti hallussa monimutkaisissa energia- ja ilmastokysymyksissä. Luotamme Atteen näiden asioiden asiantuntijana Arkadianmäellä.”

– Aki Suokko ja Rauli Partanen, tietokirjalijat (Energian aika, vuoden 2017 tiedekirja)

anttiilari

Suomen nostamiseksi ilmastonmuutoksen torjunnan eturintamaan tarvitaan eduskuntaan Aten kaltaisia politikkoja. Harva muu ehdokas on oikeasti ymmärtänyt, miten valtava haaste on saada Suomen yhteiskunta ja ilmastopolitiikka 1,5 asteen tavoitteen mukaiselle uralle. Yhtä harvalla on ilmastotutkimuksen ja -politiikan tuntemuksen tuoma ymmärrys vaadittavista käytännön toimista.”

– Antti-Ilari Partanen, ilmastotutkija  

atte_korhola_2

“Tuen Atte Harjanteen valintaa kansanedustajaksi ja uskon että Suomi ja maailma saa hänestä vastuullisen, älykkään, myötätuntoisen ja rehellisen parlamentaarikon. Poliittisen vaikuttajan, joka ei kulje irtopisteiden ja helppojen voittojen perässä; ajattelijan, joka ei toisetele papukaijanomaisesti oman viitekehyksensä sloganeita ja aidon ihmisen, jolla on laaja ja herkkä sydän maailman hädälle, ympäristön hyvinvoinnille ja pienelle ihmiselle.”

– Atte Korhola, ympäristönmuutoksen professori, HY

svana

“On äärimmäisen helppo tukea Attea fudiskenttien lisäksi nyt myös vaalikentällä. Atessa yhdistyy poikkeuksellisella tavalla tutkitun tiedon sisäistäminen ja hyödyntäminen, politiikan kaipaama altruismi ja vielä aivan mahtava persoona. Kansamme saa Atesta todella aikaansaavan, rohkean ja älykkään edustajan.”

– Svante Suominen, Käpylä Maanantai / Save Pond Hockey