fbpx
kuva_4

Atesta sanottua

Olen ehdolla eduskuntaan, koska uskon omaavani sellaisen yhdistelmän asennetta, asiantuntemusta ja poliittista tilannetajua, jota nyt tarvitaan kestävämmän tulevaisuuden tekemiseen. Tätä uskoa vahvistaa se, mitä nämä kovat tekijät asiasta sanovat:

antero

“Muutos vaatii oivalluksia ja innostusta. Atte synnyttää ajatuksillaan oivalluksia ja toiminnallaan innostusta. Näiden ja monen muun syyn vuoksi Atte kuuluu eduskuntaan.”

– Antero Vartia, kansanedustaja

jasu

“Atessa yhdistyvät osaaminen ja motivaatio. Valtuutettuna hän on verkostoitunut yli puoluerajojen ja löytänyt vaikuttamisen keinot hämmästyttävän nopeasti. Aikaansaavasta Atesta tulee erinomainen kansanedustaja.”

– Jasmin Hamid, kaupunginvaltuutettu

osmon-muotokuva-400x400

“Atte Harjanne kuuluu vihreiden tutkijasiipeen. Hänellä on taito yhdistää tutkijan ja poliitikon ajattelu ja hän osaa sanoa sanottavansa tehokkaasti ja ymmärrettävästi. Hän on valtuustossa tehokas toimissaan.

Atte on sikäli erilainen vihreä, että hän kannattaa julkisesti ydinvoimaa, erityisesti modulaarisia pienydinvoimaloita ratkaisuna Helsingin lämmittämiseen. Jos olet sitä mieltä, että vihreiden pitäisi tarkistaa ydinvoimakantaansa, lähetä viesti vihreiden johdolle ja äänestä Attea.”

– Osmo Soininvaara, kaupunginvaltuutettu (kuva: Sini Suomi photography)

tuula2

“Aalto-yliopiston rehtorina tapasin sadoittain lahjakkaita ja innostuneita opiskelijoita. Heidän joukossaan oli muutama, joista heti näki että heillä on draivia muuttaa maailmaa paremmaksi. Atte oli yksi näistä: laajasti asioihin perehtyvä, innostunut ja aikaansaava, ystävällinen ja kunnianhimoinen, tekijä joka saa hyviä asioita tapahtumaan.

Politiikka tarvitsee monen eri alan asiantuntijoita ja vastuunkantajia. Atte nojaa faktoihin, niihin jotka perustuvat tieteelliseen tutkimukseen.”

– Tuula Teeri, President of the Royal Swedish Academy of Engineering Sciences