nahkatakki

Atesta sanottua

Lähdin ehdolle vaaleihin, koska uskon olevani oikea tyyppi tekemään fiksumpaa Stadia. Tätä uskoa vahvistaa se, että iso liuta kovia tekijöitä on samaa mieltä. Selaa tästä, mitä minusta kylillä puhutaan:

ilmi2

Atessa yhdistyy huikealla tavalla analyyttisyys, kyky saada aikaan sekä ihmisläheisyys. Olen oppinut tuntemaan Aten harvinaisen ratkaisukeskeisenä ja positiivisena tyyppinä.

Kirsikkana kakun päällä Atte tarkastelee asioita pintaa syvemmältä, ja uskaltaa kyseenalaistaa. Siksi Atte.

– Ilmi Salminen, Suomen YK-nuorisodelegaatti

SAARA HYRKKÖ

Kun tutustuimme ylioppilaskunnan hallituksessa joitain vuosia sitten, Aten uudet ideat, rohkeus tarttua toimeen ja kyky saada asioita aikaan tekivät vaikutuksen.

Kaiken tuon lisäksi Atte on myös välittävä ja fiksu. Ja just siksi Atte tekisi Helsingille hyvää.

– Saara Hyrkkö, Kaupunginhallituksen jäsen, Espoo

17392017_10155912048851679_2085628010_n

Atte on ihannepoliitikkoni: hän ei ole populisti, vaan perustaa mielipiteensä asiantuntijoiden näkemyksiin, ja on valmis myös muuttamaan niitä tarvittaessa saadessaan uutta tietoa.

Helsinki tarvitsee Aten kaltaisia fiksuja, energisiä ja aikaansaavia tekijöitä.

– Juho Makkonen, startup-yrittäjä

janne2

”Atte on jo vuosien ajan osoittanut kannattavansa ennakkoluulotonta, todisteisiin ja tutkimustietoon perustuvaa politiikkaa, eikä hän pelkää vallitsevien totuuksien haastamista jos siihen on aihetta.

Sen lisäksi että hän kykenee perustelemaan mielipiteensä hyvin ja uskaltaa esittää niitä, hän on vieläpä tosi hyvä ja aikaansaava tyyppi.

– Janne Korhonen, tutkija, tietokirjailija

lotta2

Atte on omakohtaisesti todistanut, että turvallisuuspolitiikasta kiinnostunut diplomi-insinööri voi ymmärtää ihmisen kompleksisuutta ja olla feministi.

Eniten Atessa ihailen hänen tapaansa osallistua poleemisiin keskusteluihin rauhallisesti toista osapuolta kunnioittaen, kuitenkin nöyristelemättä ja konfliktia pelkäämättä.

– Lotta Aarikka, vapaa kirjoittaja, väitöskirjatutkija

henna3

Tunnen Aten särmänä ja skarppina tekijänä, joka ei tyydy ympäripyöreyksiin tai mutuiluihin.

Eniten Atessa arvostan ratkaisukeskeistä lähestymistapaa, korkeaa työmoraalia sekä valmiutta keskustella kaikesta avoimin mielin.

– Henna Pursiainen, puheenjohtaja, Akavan opiskelijat

touko2

Atte kehiin ja vihreää voimaa Helsingin valtuustoon!

– Touko Aalto, kansanedustaja

fade2

Näin asioihinsa perehtynyttä ja vahvaa ehdokasta ei tule usein vastaan. Atte ei ole haihattelija ja hän uskaltaa olla myös eri mieltä ja sanoa sen kiertelemättä.

Jokaisen vihreiden äänestäjän kannattaisi laittaa nimi muistiin ja raapustaa Aten numero lapulle vaalipäivänä.

– Fatbardhe Hetemaj, kaupunginvaltuutettu, Helsinki, Kokoomus

aki2

Atte haluaa tutkittuun tietoon perustuvaa päätöksentekoa, mutta tiedostaa arvojen ja faktojen eron. Aten vahvinta aluetta ovat energia- ja ilmastokysymykset, joissa hän on suvereeni asiantuntija.

Mikäli äänestäisin Helsingissä, olisi valintani ilman muuta Atte.

– Aki Suokko, tietokirjailija, FT

henri2

Siitä lähtien kun yksikään puolue ei ole vastannut tarpeitani, olen äänestänyt henkilöitä joilla on halu ravistella ajattelua sisältä päin.

Olen työskennellyt Aten kanssa tiiviisti yhdessä vapaaehtoisen maanpuolustuksen parissa ja huomannut kuinka jämpti ote tekemiseen miehellä on.

Helsinki ansaitsee Atte Harjanteen.

– Henri Nyström, sarjayrittäjä

elli2

”Parasta Atessa on, ettei Atte ole laumaeläin.

Meillä on pula itsenäisesti ajattelevista poliitikoista, jotka eivät pelkää kyseenalaistaa yleisiä tai oman puolueen totuuksia. Atte on pohdiskeleva, analyyttinen ja diplomaattinen – ja kaiken lisäksi suoraselkäinen ja empaattinen tyyppi!

Nappivalinta päättämään Helsingin asioista.

– Elli Leppisaari, kasvuyritystyöläinen

svante2

Atte on yksi aikaansaavimmista ja ihmisläheisimmistä kavereista, jonka tunnen.

Meillä on mahtavat yhteistyökokemukset Aalto Design Factoryn rakentamisesta ja puolustuspään puhtaana pitämisestä kutosdivarin matseissa.

– Svante Suominen, President, Käpylä Maanantai PP’11, Save Pond Hockey

pekka2

”Joskus ystävyys alkaa sattumasta. Istuimme vierekkäin Aten kanssa yhden pitkän bussimatkan Turusta Helsinkiin, kun VR:n junat eivät kulkeneet. Puhuimme maailman asiat puhki. Tutustuin energiseen insinööriopiskelijaan, joka harrasti maanpuolustusta ja piti monista urheilulajeista. Ystävyys on säilynyt. Ja Atesta on tullut aktiivinen vihreä toimija. Onnea kuntavaaleihin!”

– Pekka Haavisto, kansanedustaja

anne2

”Tärkeintä ehdokkaassa on kyky oppia uutta, ymmärtää isoja kokonaisuuksia ja tehdä näistä johtopäätöksiä – Atte handlaa tämän.
Atte tulee olemaan loistava valtuutettu.”

– Anne Liiri, Customer Success Director

saku2

Politiikassa tarvitaan kriittisiä ajattelijoita, joilla on neuvottelutaitoa ja riittävästi kirkasotsaisuutta.

Olen iloinen, että Atte Harjanne on ehdolla.

– Professori Saku Mantere, McGillin yliopisto

tumu2

Uskon, että Atte tuo tuoretta ja osaavaa energiapoliittista näkemystä niin puolueensa sisälle kuin laajempaan yhteiskunnalliseen keskusteluun.

Pragmaattista ja rohkeaa keskustelua ei voi kuin kannattaa.

– Tuomas Vanhanen, DI, kirjoittaja